You are here

Kesätyö ja työharjoittelu

Töihin tokmannille

Kesätyö 18 vuotta täyttäneille

Kesätyöhakumme on päättynyt. Kiitos kaikille kesätöitä hakeneille. Palkkaamme vuosittain satoja täysi-ikäisiä kesä- ja kausityöntekijöitä ympäri Suomea. Kesätyöntekijämme pääsevät tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja saavat myös kattavan perehdytyksen työhön. Lisäksi Tokmannin kesätöistä saa tärkeää työkokemusta ja ymmärrystä kaupan alasta. Osallistumme jälleen Vastuullinen Kesäduuni 2018 -kampanjaan. Tutustu Facebook-sivullamme viime vuoden kesätyöntekijöiden kokemuksiin Tokmannilla.

 

Töihin tokmannille?

Kesäharjoittelupaikat 14-17 -vuotialle

Olemme tänäkin vuonna mukana Kaupan liiton ja PAM:n tukemassa Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmassa tarjoamassa kesäharjoittelupaikkoja 14–17-vuotiaille nuorille. Vuonna 2018 kahden viikon mittainsen  harjoittelujakson palkka on 360€. Harjoittelu suoritetaan 1.6. - 31.8 välisellä ajalla. Hae Tutustu työelämään ja tienaa –harjoitteluun tästä.

Työharjoittelu

Myymälämme tarjoavat mahdollisuuksia työharjoitteluun, kuten esimerkiksi opintoihin kuuluvien työssäoppimisjaksojen, TET-harjoittelujen ja työkokeilujen avulla. Työharjoittelu on hyvä tapa tutustua työelämään ja saada työkokemusta. Jos olet kiinnostunut toiminnastamme ja Tokmannista harjoittelupaikkana, voit tiedustella paikkoja suoraan myymälän tai tiimin esimieheltä.