Tokmannin yrityskortin ehdot

Täyttämällä hakemuksen vakuutan tiedot oikeiksi ja hyväksyn 5 euron pienlaskutuslisän alle 100 euron ostoksista kutakin laskutuskautta (14 vrk) kohti (ei koske verkkolaskutusasiakkaita eikä käteiskortteja) sekä mahdolliset viivästyskorot. Lisäksi paperilaskuista peritään 5 euron maksutapalisä.

Luotollisen yrityskortin luottoraja on 1000 € (ei koske julkista sektoria). Luotollisen yrityskortin voi saada yritys, joka on ollut toiminnassa samalla y-tunnuksella vähintään vuoden ja jolta löytyy moitteettomat luottotiedot. Mikäli yritys on ollut toiminnassa alle vuoden, saa yritys käyttöönsä käteiskortin, kunnes yrityksen toiminta on jatkunut kokonaisen vuoden. Yrityksen tulee olla itse yhteydessä Tokmannin asiakaspalveluun, jotta käteiskortti voidaan muuttaa luotolliseksi. Luotollinen yrityskortti on mahdollista saada aikaisemmin vakuuksia vastaan.

Yrityskortti on aina esitettävä kassalla etujen saamiseksi. Yritys vastaa itse korttien luovuttamisesta henkilökunnan käyttöön. Tokmanni Oy ei ole vastuussa yrityskortin käytöstä. Epäselvyyksien välttämiseksi emme myy alkoholituotteita yrityskortilla. Kahveissa on voimassa myyntirajoitus 10 pkt / ostokerta (ei koske kampanjatuotteita).