You are here

Tutustu tokmannilaisiin

Me tokmannilaiset työskentelemme monipuolisissa vähittäiskaupan tehtävissä. Ulospäin näkyvin osa Tokmannia ovat myymälämme, joissa työskentelee kassa-myyjiä, osasto- ja palveluvastaavia sekä esimiehinä myymäläpäälliköitä. Logistiikkakeskuksen varastotyöntekijät huolehtivat siitä, että myymälöihin lähtee oikeat tuotteet oikeaan aikaan. Lisäksi esimerkiksi Tokmannin valikoimien tuotteista vastaa hankintaorganisaatio, jossa työskentelee esimerkiksi ostajia sekä tavaravirtaa koordinoivia täydennyssuunnittelijoita.

 

Uratarina: Igballe Gerxhalija – Maahanmuuttajan tarina – sodan jaloista Suomen pakkasiin

Igballe Gerxhalija oli vain 21-vuotias nuori nainen, kun Jugoslavian hajoamissodat alkoivat levittäytyä hänen kotiseudulleen Kosovoon. Tilanne oli erittäin rauhaton ja olo Balkanilla alkoi käydä yhä vaikeammaksi. Vuonna 1992 Igballen silloinen kihlattu päätti lähteä Suomeen opiskelemaan ja kolme kuukautta myöhemmin Igballe seurasi perässä. Hän jätti taakseen kotinsa ja perheensä pääkaupungin Pristinan lähellä, eikä tiennyt Suomesta mitään muuta kuin sen, että se sijaitsee pohjoisessa. Nyt Igballe työskentelee Tokmannin kassamyyjänä Turussa.

 

Lue lisää Igballen uratarinasta Tokmannilla klikkaamalla tästä.

 

 

 

 

 

 

 

Uratarina: Taru Ojanen – Oma aktiivisuus avaa ovia uusiin haasteisiin

Taru aloitti Tokmannin myymälässä Mäntsälässä jo vuonna 2005. Tällä hetkellä ostoassistenttina teknokemian ostoryhmässä työskentelevä Taru kertoo, millainen kaupan alan ura on tuonut hänet nykyisiin tehtäviinsä.

 

Lue lisää Tarun uratarinasta Tokmannilla klikkaamalla tästä.