You are here

Yrityskorttihakemus

Molemminpuolisen turvallisuuden takaamiseksi Tokmanni varmentaa hakijan henkilöllisyyden käyttämällä TUPAS-tunnistautumista. Tunnistautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, ja se vastaa allekirjoitusta.
Täydennäthän vähintään tähdillä (*) merkityt kentät.
Tiliasiakkuuden (=tilikortti) luottoraja on 1300 euroa (ei koske julkista sektoria). Tilikortin voi saada yritys, joka on ollut aktiivisessa toiminnassa samalla y-tunnuksella vähintään yhden (1) vuoden ajan. Yrityksen luottotiedot tulee olla moitteettomat. Luottotiedot tarkistetaan tilihakemuksen käsittelyvaiheessa. Mahdolliset luottorajan korotuspyynnöt tulee ohjata osoitteeseen, yritysmyynti@tokmanni.fi.
 
Käteiskortilla asioidessa maksu tapahtuu käteisellä tai muilla maksukorteilla.
Rinnakkaiskortit

Käteiskortilla saat käyttöösi yritysalennukset ja -edut, mutta ostokset maksetaan kassalla käteisellä tai muilla maksukorteilla.

Tilikortilla saat käyttöösi yritysalennukset ja -edut ja lisäksi ostot on mahdollista tehdä laskulle ja saada koko laskutuskauden ajalla tehdyistä ostoista yksi koontilasku toimitettuna yrityksen laskutukseen

Yrityksen tiedot
Laskutustiedot
Yhteystiedot

Saatte sähköisen vahvistusviestin sähköpostiinne, kun hakemuksenne on vastaanotettu.

Mikäli ette saa vahvistusviestiä, otattehan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yrittäjän Etukortti/ -kortit postitetaan 2-3 viikon kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta ilmoitettuun käyntiosoitteeseen.

 

Yhteystiedot:

p. 020 33 1415 (arkisin 9-18)

asiakaspalvelu(at)tokmanni.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9:00–18:00. Puhelun hinta lankapuhelin- ja matkapuhelinliittymästä soittaessa on 8,4 snt/min (sis. alv 24 %).